Ga naar de inhoud

Klacht

In de volgende link vindt u de klachtenprocedure van Redding Brigade Rosmalen. Heeft u onverhoopt een klacht, raadpleeg dan de klachtenprocedure en neem contact op met de secretaris van Redding Brigade Rosmalen. Dat kan zowel per mail (secretaris@rbrosmalen.nl)als per telefoon 06-24468572

Ongewenst gedrag

Redding Brigade Rosmalen wil alle leden veilig en met plezier samen laten sporten. Een veilige omgeving is daarbij essentieel. We willen een vereniging zijn waarin (jeugd)leden kunnen groeien en bloeien. Elke zaak van grensoverschrijdend gedrag is er een teveel!

​​De vrijwilligers bij Redding Brigade Rosmalen hanteren de gedragsregels van de zwembadbranche en aanvullende gedragsregels welke zijn uitgewerkt in gedragsregels Redding Brigade Rosmalen.

Vertouwenspersoon

​Heb je een vraag, probleem of vervelende ervaring die te maken heeft met het gedrag van een van onze andere leden, dan kun je terecht bij onze vertrouwenspersonen.

Mevrouw Arianne v. Liempt

De heer Marc v. Liempt

Vertouwenspunt sport

Het Nationaal Platform Zwembaden/NRZ en het NOC*NSF streven – met de branche – naar een zwemklimaat zonder ongewenste intimiteiten en acht het belang dat ongewenste omgangsvorm, waaronder seksuele intimidatie wordt voorkomen en bestreden.

​​Het telefonisch meldpunt is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00 en op zaterdag van 12:00-16:00.
Telefonisch meldpunt: 0900-2025590 (€0,10 p/m)
of stuur een e-mail naar: vertrouwenspuntsport@nocnsf.nl